Viimased sõnad

Lennart Beat 07. juuli 2006, 00:00

Pärast JC lahkumist 2003. aasta septembris on tema nime all ilmuva materjali üle raske arvet pidada. Rick Rubini toodetud sari "American" on aga kindel valik - traditsionaalid koos hästivalitud kaasaegsete cover'itega. Nendega sai ta tuntuks täiesti uuele auditooriumile. Viies album koosneb mehe kõige viimastest salvestustest ja ometi pole see nii morbiidne kui varasemad. Eelmine oli eriti julm, sest mees laulis nii, nagu oleks kohe minek. Kõneleb siingi põhiliselt surmast, kuid saatusega leppinult ja hüvastijätu kohta leebelt, üleliigse traagikata. Väikese šoki tekitas "If You Could Read My Mind", mis on küll folk-tandard, ent kuulsam diskohitina 70ndatest. Bruce Springsteeni cover on aga sümboolne kummardus JC loomingulisele järglasele. Tervikuna soliidne lõppakord suure mehe suurele elule.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing