Pärnus määrati juunis ligi 250 parkimistrahvi

Gert D. Hankewitz 07. juuli 2006, 09:40

Pärnu parkimisoperaatori Falck Lääne Eesti kontrolörid määrasid juunis suvepealinna avalikul tasulisel parkimisalal 243 parkimistrahvi.

Parkimiskorra rikkumise eest juunis määratud VTOdest peaks linnakassasse laekuma üle 116 000 krooni.

Parkimisõiguse müügist kesklinnas, turu piirkonnas ja rannaalal teenis Pärnu linn juunis kokku 316 000 krooni. ASi Falck Lääne-Eesti projektijuhi Rein Mõnnakmäe sõnul võiks linna parkimistulu olla mitu korda suurem, kuna väga paljud rannakülastajad jätavad oma auto rannast kaugemale tasuta alale, soovimata maksta linna kehtestatud parkimistasu. 'Terve kuu jooksul kokku müüsime rannaalal ligi 1500 parkimispiletit, millele lisandub ehk tuhatkond parkijat, kes mobiiltelefoni vahendusel tasusid,' ütles Mõnnakmäe. 'Samas oleme kokku lugenud, et soojemate ilmade puhul pargib ainuüksi ühe päeva jooksul tasulise ala vahetus läheduses kuni 1500 autot.'

Pärnu ranna piirkonnas tuleb kahe tunni pileti eest maksta 100 ja päevapileti eest 200 krooni. Kesklinnas ja turu piirkonnas maksab tund aega parkimist 10 krooni ja päevapilet 50 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing