Sun Dance Music Festival kaotas MTV toetuse

Gert D. Hankewitz 07. juuli 2006, 13:37

MTV loobub koostööst Sun Dance Music Festivaliga korraldajatepoolse kokkulepetest mittekinnipidamise ja väärinformatsiooni levitamise tõttu.

Lisaks teatas MTV Eesti, et MTV ei ole Sun Dance Music Festivaliga mitte mingil moel seotud.

Septembris asenduvad MTV kanalid, mida praegu kaabel- ja digitelevisioonides näidatakse, kohaliku MTV Eestiga. MTV Eesti kanali programmist hakkab vähemalt 20% olema kohalik. Sinna alla lähevad nii uudised, reportaažid, edetabelid kui ka saated.

Ülejäänud programmi katavad rahvusvahelised MTV muusika- ja meelelahutussaated, millel on eestikeelsed subtiitrid. Muusikavideodest näidatakse esialgu 5-10% kohalikku materjali. Programm on suunatud 15-35aastastele ning pakub ennekõike muusikat ja meelelahutust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing