Pärnits: Alkoholi tarbimise lauslubamine on vale

11. juuli 2006, 13:26

Riigikogu liikme sotsiaaldemokraat Kadi Pärnitsa arvates on justiitsministeeriumis valminud korrakaitseseaduse eelnõu vastuolus Eesti riigi tegeliku olukorraga.

Nimelt näeb eelnõu ette avalikus kohas alkoholi tarvitamise keelu kaotamist. 'Me oleme võrreldes naaberriikidega alkoholi tarbimise osas inimese kohta esirinnas, rääkimata tervelt elatud eluaastatest,' põhjendas Riigikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees oma seisukohta. 'Lisaks suureneb noorte seas alkoholi manustamine ning ebakaines olekus tehtud autoavariide hulk,'
lisas ta.

Pärnitsa hinnangul elab justiitsministeerium justkui eraldi maailmas, kus välja töötatud poliitika ei haaku riigi tegelike vajadustega, sest näitajate alusel ei tohiks me alkoholi tarbimist soodustada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing