Suitsetamine on keelatud ka metsades ja parkides

11. juuli 2006, 12:15

Tallinna abilinnapea Taavi Aas teatas, et seadusega on tuleohtlikul ajal suitsetamine keelatud metsas ja muul taimestikuga kaetud alal, ka linna parkides.

Aasa sõnul loetakse keskkonnaministri 15. juuni 1998 a määruse nr 46 kohaselt tuleohtlikuks ajaks perioodi kevadest pärast lume sulamist kuni sügiseni vihmaste ilmade saabumiseni.„Seega on meie metsades, parkides ja muudel taimestikuga kaetud aladel suitsetamine keelatud igal suvel, sõltumata ilmastikutingimustest,” täpsustas Aas. „Küll aga kutsun inimesi üles alati enne mõtlema, kui nad tiku või tulemasina süütavad - kas selleks on sobiv hetk ja sobiv ohutu koht,” pani abilinnapea elanikele südamele.

Ühtlasi võimaldavad eilsest kehtima hakanud munitsipaalpolitsei uued marsruudid tõhusamat järelvalvet parkides ja puhkealadel. Aasa sõnul on alates esmaspäevast Tallinna munitsipaalpolitsei ja pargivahid saanud korralduse senisest enam jälgida Tallinna parkides toimuvat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing