Arnold Rüütel avaldas India presidendile kaastunnet

Airi Ilisson 12. juuli 2006, 14:44

President Arnold Rüütel avaldas täna oma pöördumises kaastunnet India Vabariigi presidendile Abdul Kalamile.

Presidendi kaastundeavaldus on iseenda ning Eesti rahva poolt rongides toimunud pommiplahvatuste puhul Mumbais, teatas presidendi kantselei.

Kaastundeavalduses seisab: “Sügava kurbusega võtsin vastu teate kohutavatest pommiplahvatustest rongides Mumbais, kus hukkus üle saja inimese ja paljud said vigastada. Terrorirünnakutele ei ole õigustust, sellised teod on lubamatud ning inimmõistusele vastuvõetamatud. Oleme koos Teiega neil rasketel tundidel ning ühendame jõupingutused maailma stabiilsuse ja turvalisuse nimel. Ma soovin Teile ja teie rahvale tugevust sellest hirmsast tragöödiast toibumisel.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing