Meie Maa: Kavandamisel Turu ja Saaremaa vaheline laevaliin

12. juuli 2006, 08:40

Eile kohtusid Turu ametimehed Tallinna Sadama ja Saaremaa Laevakompanii spetsialistidega, et arutada laevaliini avamist Turu ja Saaremaa vahel.

Turu linnavalitsuse nõunik Teija Raninen, projektijuht Teemu Räisänen ja Turu sadama kapten Kari Riutta kohtusid eile Saare maavalitsuse, Tallinna Sadama ja Saaremaa Laevakompanii spetsialistidega, et arutada Turu ja Saaremaa sadama vahelise laevaliini avamist, kirjutab Meie Maa.

Merelinnast Turust väljub hulk laevaliine, Saaremaa sadamast seni mitte ühtegi. Turulasi ahvatleb Saaremaale ka nende poolt korraldatud rahvaküsitlus, millest selgus, et soomlased reisiksid Eestis kõige enam Saaremaale, siis Tallinna ja Pärnu.

Tallinna Sadama Saaremaa sadama projektijuht Peeter Palu ütles Meie Maale, et nemad on hommepäev valmis sadamas liinilaeva teenindama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing