Pirita rand vabanes prahist

Airi Ilisson 12. juuli 2006, 10:40

Täna öösel lõpetati koristustööd Pirita rannas, kuhu eile uhus meri puidu ja penoplasti tükid, kontrollreidid jätkuvad täna õhtuni.

Eile õhtul peale päevitajate ja suplejate rannast lahkumist alustas Pirita Linnaosa Valitsus koos firmaga Grün-E Pirita rannas koristustöid, mille käigus puhastati rand puidu ja penoplasti tükkidest, teatas linn.

Pirita linnaosa vanema Enno Tamme sõnul lõpetati koristustööd täna öösel kell 2. 'Koristustööde jooksul viidi rannast minema 30 kantmeetrit risu. Rannas viibivad spetsialistid, kes tänase päeva jooksul olukorda jälgivad,' lisas Tamm.

Vaatlused näitavad, et randa uhutud puitmaterjali ja penoplasti graanuleid juurde tulemas ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing