Pärnu politsei tõhustab korrapidamist

Gert D. Hankewitz 14. juuli 2006, 10:33

Pärnu politsei korraldab seoses Sky Plusi päevadega politseioperatsiooni, kuhu on kaasatud ka kollegid julgestuspolitseist.

Nädalavahetusel Pärnus toimuva Sky Plusi suveürituse ajal on Pärnu politsei väljas koos lisajõududega julgestuspolitsei korrakaitseosakonnast. Suveürituse puhul korraldatava politseioperatsiooni käigus on politsei tähelepanu suunatud avalikule korrale ja liiklusele, et nii Pärnu elanikud kui ka suveüritustele saabunud Pärnu linna külalised tunneksid end turvaliselt ning ei häiriks ega seaks oma käitumisega ohtu ennast ja teisi kaaskodanikke.

Pärnu politseiosakonna juhi vanemkomissar Sander Peremehe sõnul on taaskord politsei kõrgendatud tähelepanu suunatud joobes juhtide tabamisele, alkoholijoobes avalikus kohas viibivatele ja teisi kaaskodanikke häirivatele isikutele ning loomulikult alaealistele, kes suurüritustel vähese järelvalve korral kipuvad tarvitama nii alkohoolseid jooke kui ka tubakat.

Pärnu politseile tulevad lisajõududena appi ka kolleegid julgestuspolitseist, kes panevad omalt poolt välja nii jalgsi-, jalgratta-, mootorratta- kui ka ATV-patrulle.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing