Ärimees rendib Krimmis maad

18. juuli 2006, 13:49

Turbafirma Soosalu OÜ tegevjuht ja Märjamaa vallavolikogu liige Argo Reinbaum võttis Ukrainas Krimmi eestlaste külas Krasnodarkas maad pikaajalisele rendile.

„Ukrainas veel maad osta ei saa, aga on oodata, et võib-olla paari aasta pärast seadused lubavad seda. Niipea kui võimalik, ostan selle maatüki ära,” rääkis Reinbaum ajalehele Nädaline. Reinbaum rentis krundi küla servas ja on renditud 49 aastaks hinnaga 100 krooni aastas. „Muidugi Krasnodarka stepiküla maakasutusrendi hindu ei saa võrrelda Krimmi mereäärse maaga. Krasnodarkast mereni jääb ligi 100 kilomeetrit,” selgitas Reinbaum, kellel on olemas ka ehitusluba. „Nii et seal võiks hommepäev kopa maasse lüüa,” lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing