EPL: Estonian Air hoidis reisijaid üle ööpäeva Londonis lennuootel

18. juuli 2006, 07:32

Pühapäeval kell kuus kohaliku aja järgi Londonist väljuma pidanud Estonian Airi lend lükati edasi kuni järgmise päeva õhtuni kell 20.30.

'Selliseid asju juhtub viimasel ajal päris tihti,' nentis Eesti Päevalehele üks reisijatest, advokaat Üllar Talviste. 'Ma arvan, et nende lennukid on natuke logud. Tuleks uuemate vastu välja vahetada,' lisas ta.

Pärast öö veetmist lennujaama hotellis said reisijad järgmise päeva keskpäeval teada, et lend on tühistatud ning neile otsitakse asenduslennud teiste lennufirmade kaudu. Ent need kohad õnnestus leida vaid osale lastega peredele. Kella kahe ajal päeval teatati, et ülejäänutel tuleb oodata lennuki parandamist, mis pidi heal juhul lõppema kell kaheksa õhtul.

'Juhtub ka paremates peredes, aga selle olukorra klaarimine on küll abitu olnud,' leidis advokaat Talviste. Tema sõnul ei jagunud näiteks hotelli kohti kõigile reisijatele. 'Keegi ei tegelenud nendega.' Ka Talvistel tuli ise endale hotellikoht korraldada lennujaamast 10 miili kaugusel.

'Oleme püüdnud terve päeva jooksul korraldada reisijatele alternatiivseid võimalusi Tallinnasse jõudmiseks, kuid kahjuks on eri lennufirmade lennud sedavõrd täis, et kohti leida on olnud äärmiselt keeruline,' väitis Estonian Airi asepresident Mart Relve eile.

Seoses Londoni lennu hilinemisega jäid ära ka eilsed Estonian Airi lennud OV 177 liinil Tallinn-Brüssel (77 reisijat) ning OV 178 liinil Brüssel-Tallinn (69 reisijat).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing