Kohtutäitur müüb makseraskustes Sunspordi juhi maja

18. juuli 2006, 08:59

Kohtutäitur müüb Sunspordi juhatuse liikme Harry Podneksi kinnistut Viimsis 2 miljoni kroonise alghinnaga, maatükil asub kolmekordne elamu.

Möödunud suvel tõmbas Sporditarbeid müünud Sunsport tähelepanu sellega, et kuulutas 'Testamendi' nime all välja odavmüügi, mis jättis nii ostjatele kui konkurentidele mulje firma tegevuse lõppemisest ja pankrotieelsest varade müügist.

Reklaam lubas kogu kaupluse vara jagada ära soodsa hinnaga ja kampaania pidi kestma seni, kuni kaupa jätkub. Harry Podneks väitis tookord, et firmal pankrotiophtu pole ja reklaamikampaania korraldati Äripäevas ilmunud artikli tõttu. Podneksi sõnul olid nad 9,5 miljonini ulatunud võlgadest pool juba ära maksnud.

Kohtutäitur Kaire Põltsi büroos müüdava kinnistuga seotud hüpoteekide kogusumma ulatub 9,2 miljoni kroonini. Viimsis Hämariku teel asuva maatüki suurus on 1 510 ruutmeetrit. Sellele on möödunud suve kohtumääruse alusel kantud käsutamise keelumärge Hansapanga kasuks, kolm hüpoteeki Sampo panga ning üks Hansapanga kasuks.

Enampakkumise teates on nimetatud ka kaht kaaskoormatud kinnistut ning joonistub välja kuupäevade rida, mil Harry Podneks oma laenukoormat järjest suurendas. Laenuralli algas 1997. aastal ja lõppes 2004. Laenude tagatisvarana kasutatud elamu alghinnaks määras kohtutäitur 2 miljonit krooni.

Enampakkumine toimub 2. augustil.

Algallikas: http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1 teade=728169

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing