VP Marketi käive kasvas 66 protsenti

18. juuli 2006, 14:10

Võrreldes mulluse esimese poolaastaga kasvas kaubanduskontserni VP Marketi käive Eestis tänavu 66 protsenti 871 miljoni kroonini, teatas ettevõte.

OÜ VP Market tegevdirektori Arunas Zimnickase sõnul vastas laienemine ja käibe kasv Eestis ootustele. „Lisaks uutele kauplustele aitas käivet kasvatada ka hinnaliidri roll Eesti turul,” märkis Zimnickas. „Edukalt on läinud ka uue kauplemiskontseptsiooni rakendamine ja T-Marketite nimemuutus Maximateks. Ostjad harjusid kiiresti uue brändiga, sest hinnatase jäi endiselt soodsaks.”

Viimase kaheteist kuuga avati Eestis kuus uut kauplust. „Tänavu plaanime avada veel üle kümne uue kaupluse, aasta teisel poolel loodame odavpoodide kõrvale avada ka esimesed supermarketid, kus vastavalt uuenenud ärikavale jäävad baaskaupade hinnad sarnasteks odavpoodidele.” Zimnickas

Balti riikides ja Rumeenias ning Bulgaarias kasvas VP Marketi kontserni käive tänavu esimesel poolaastal 18 protsenti ulatudes 13,1 miljardi kroonini.

VP Marketil on tänase seisuga 344 kauplust. Neist 195 töötab Leedus, 103 Lätis, 27 Eestis, 8 Rumeenias ja 11 Bulgaarias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing