EPL: Spordiklubid kruvivad sügisest hinnale kuni kolmandiku juurde

21. juuli 2006, 07:17

Hinnad tõusevad spordiklubide agara laienemise, elukalliduse ja palkade tõusu tõttu.

Näiteks need, kes on harjunud Coral Clubis käima, peavad 1. septembrist arvestama, et paketid on kuni kolmandiku võrra kallimad, kirjutab Eesti Päevaleht.

Saku suurhalli kõrval asuva klubi juhataja Merit Lõokese sõnul on hinnatõusul mitu põhjust. 'Teeme siin mõningaid täiendusi, kuna huvilisi on palju, ehitame uue aeroobikasaali. Eelmisel aastal klubi avades ei osanud me end hästi turul positsioneerida, mistõttu tulime näiteks tennisepakettide puhul turule liiga madala hinnaga,' ütles Lõokene. Tema sõnul on tõusnud kulutused elektrile, küttele ja palkadele.

Hinnatõusust ei pääse ka Pirital asuva Bodyzone"i ning selle Rocca al Mares asuva sõsarklubi Status Club kliendid. 'Hinnad tõusevad meil 10–15 protsenti,' ütles Bodyzone’i juhataja Anvar Arm. Enne laiendatakse klubis aga aeroobika- ja spinningusaali, ehitatakse bassein ja uued saunad – kokku laieneb Bodyzone paarisaja ruutmeetri võrra ning on ehitustööde ajal poolteist kuud suletud. Status Club on hetkel sanitaarremondi tõttu juba suletud.

24. juulist läheb remonti ka Tartu maanteel asuv Zelluloosi spordiklubi, et siis mõne nädala pärast uute tariifidega taas uksed avada. 'Riietusruumid, saunad ja administratsiooniruumid tehakse korda,' ütles Zelluloosi klubi juhataja Dagmar Reinolt. 'Hinnatõusu on oodata kümne protsendi ringis,' lubas ta.

Reval Spordi turundusjuhi Kadri Selmeti sõnul leiab hinnatõus klubis aset konkurentsi survel. 'Arvatavasti septembri alguses tõstame hindu 10–20 protsenti,' ütles ta.

Ainsana Tallinna suurematest klubidest lubab hindu mitte tõsta Arctic Sport Club. 'Fitness-pakettide osas meil hinnatõusu plaanis ei ole, sel sügisel kindlasti mitte,' ütles klubi mänedžer Hedi Lepmets.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing