Töörahval vara alla käia

Harry Tuul 24. juuli 2006, 00:00

Hiljuti kurtis üks logistikafirma juht, et tööpuudus on nii suur, et inimesi tuleb tööle võtta valimatult. Sekka satub ka selliseid, kellel puudub austus võõra vara suhtes. Nii võib töötaja laost süüdimatult haarata kaasa mõne joogipudeli, mille ta peaks kliendini viima.

Niisamuti on kuulda olnud, et Soomest tagasi tulnud ehitajate töömoraal on alla käinud. Nimelt olevat nad seal ära harjunud suitsu-, kohvi-, söögi- ja mõttepausidega, nii et Eestisse naastes tööd teha ei taheta.

Meil läheb hästi, kuid oleme alles vaevu jõudmas elatustasemelt Euroopa Liidu keskmisele. Kuigi 16tunniseid tööpäevi enam tegema ei pea, on töörahval siiski veel vara vööd lõdvendada ja alla käia. Tehkem tööd ja nähkem vaeva.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing