Haapsalus saab vanast kinost kortermaja

24. juuli 2006, 16:23

Maakonnaleht Lääne Elu kirjutab, et Haapsalus saab vanast kinost kolmekordne kortermaja.

Viimasel aastateo on kino 'Oktoober' olnud kasutusel ööklubina. Maja omaniku Albert Tamme sõnul käib praegu kortermaja projekteerimine. 'Tegelikult on eelprojekt juba olemas - mulle see meeldib, Tõnis Padule (Haapsalu linna arhitekt - toim.) mitte,' ütles Tamme Lääne Elule.

Tamme ostis kinohoone 10kond aastat tagasi. Sinna plaanib ta teha paarkümmend 25-125 ruutmeetrist korterit. Ööklubi Impulse rendileping lõpeb detsembris. Omanik loodab kortermaja valmis saada pooleteise aastaga.

Padu sõnul on kinohoone muinsuskaitse all ja sinna ei saa nii palju kortereid ehitada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing