Samsung Electronics avaldas teise kvartali majandustulemused

24. juuli 2006, 15:32

Samsung Electronics teenis II kvartalis 11,82 miljardit eurot tulu, teatas ettevõte kommunikatsioonibüroo vahendusel.

Tulu põhitegevusest oli 1,19 miljardit eurot ja puhastulu 1,26 miljardit eurot.

“Mitmel ettevõttel samas tööstusharus olid teises kvartalis raskused peamiste toodete langevate hindade tõttu,” kommenteeris Samsung Electronics acute;i investorisuhete meeskonna vanem asepresident ja juhataja Dr. Woosik Chu.

“Siiski tuleb märkida, et ärikasum ületas eelmises kvartalis turuootused keset väljakutsuvat turukeskkonda – see on meie konkurentsivõime ja uuendustele keskendumise tulemus. Me loodame, et teise kvartaliga saab langus läbi ja eeldame edusamme selle aasta teisel poolel. Me nägime juba, et NAND-välgu, vedelkristallkuvarite ja telefonitorude turuolud stabiliseerusid teises kvartalis.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing