Skype jagab teisipäeval 10 minutit tasuta kõneaega

24. juuli 2006, 16:09

Skype’i Eesti kasutajad saavad homme kümme minutit tasuta kõneaega, millega helistada tavatelefonidele rohkem kui kolmekümnes riigis, teatas ettevõte.

Lisaks tasuta kõnedele Skype’i kasutajate vahel aitab Skype ka muul moel oma lähedaste, sõprade ja kolleegidega kontakti hoida. Kasutades SkypeOut kõneaega saab soodsalt helistada tava- ja mobiiltelefonidele kogu maailmas. Lisaks saab SkypeOutiga saata mobiiltelefonidele SMS-sõnumeid.

Et saada kümne minuti jagu kõneaega, pole vaja teha muud, kui alates kella 9st teisipäeva hommikul 24 tunni jooksul Skype’i <#kodulehelt=http://www.skype.ee> sisse logida. Tasuta kõneaja saamine eeldab Skype"i tarkvara ja kasutajanime olemasolu.

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad omavahel tasuta telefoni- ja videokõnesid teha. Skype’i sissetulek põhineb tasulistel teenustel, sh. sissetulevatel ja väljaminevatel kõnedel tava- ja mobiiltelefonidele, kõnepostil, kõnede suunamisel ja helinatel.

Skype ei asenda tavatelefoni ning seda ei saa kasutada hädaabikõnede tegemiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing