Tartu linnavalitsus peab homme esimese videoistungi

24. juuli 2006, 15:19

Homme peab Tartu linnavalitsus esimese videoistungi, kus Skype internetitelefoni vahendusel luuakse ühendus Kuressaare ja Tartu vahel.

Tartu linnavavalitsuse teatel osalevad Kuressaare linnapea Urve Tiiduse kabinetist videoistungil linnapea Laine Jänes ning abilinnapead Karin Jaanson ja Jüri Sasi. Tartu linnavalitsuse nõupidamiste ruumis istuvad abilinnapea Anto Ili ja linnasekretär Jüri Mölder. Vajadusel osalevad istungil Tartust ka linnavalitsuse ametnikud.

Kuressaares olevad linnavalitsuse liikmed projitseeritakse Tartus nõupidamiste ruumi ekraanile. “Katsetasime seda süsteemi reedel ja kõik töötas,” rääkis abilinnapea Jüri Sasi. Kuigi testi ajal hakkas heli veidi kajama, loodetakse istungi ajaks ühendus siiski tõrgeteta tööle saada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing