Kristina Mänd asub tööle CIVICUSe asedirektorina Lõuna-Aafrikas

Airi Ilisson 25. juuli 2006, 12:44

Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu (EMSL) juht Kristina Mänd saab augustist ülemaailmse kodanikuühenduse CIVICUS asedirektoriks.

Tänavu aasta algusest on Mänd koordineerinud CIVICUSes üldküsimustega tegelevate katusorganisatsioonide võrgustikku (Affinity Group of National Associations). Eestist kuulub sinna EMSL, samalaadseid ühendusi tegutseb aktiivselt vaid 70 riigis üle maailma.

Algselt pooleks aastaks plaanitud töö Johannesburgis kujuneb nüüd pikemaks ja hetkel Eestis viibiv Mänd on alates augustist CIVICUSe asedirektor organisatsiooni juhtimises.

Enne EMSLi on Kristina Mänd töötanud aidsiennetustööl Eestis ja USAs, samuti rahandusministeeriumis ja Riigikogus, olnud turunduse õppejõud EBSis ning kodanikuühenduste koolitaja. Tal on inglise filoloogi haridus Tartu Ülikoolist ja strateegilise juhtimise ning turunduse magistrikraad New Yorgi Ülikoolist.

EMSL on Eesti avalikes huvides tegutsevate mittetulundusühingute ja sihtasutuste katusorganisatsioon. Eesti mittetulundussektor tähendab enam kui 10 000 vabaühendust ja sama palju korteriühistuid, kus töötab kokku ligi 30 000 inimest, lisaks neile sadu vabatahtlikke ja ühenduste liikmeid. Eesti mittetulundussektor on rahvusvahelise indeksi põhjal teist aastat Kesk- ja Ida-Euroopas jätkusuutlikem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing