Reps küsib ühiselamute remondiks raha lisaeelarvest

27. juuli 2006, 12:45

Haridusminister Mailis Reps loodab saada tänavusest lisaeelarvest raha Tallinna ülikoolide ühiselamute remondiks, kirjutab etv24.

Tema väitel pole Euroopa vastavatest fondidest aega toetust oodata.

'Ühiselamutega on veidi kiirem, kui koolide remondiga. Loodame siiski, et lisaeelarve läbirääkimistel saame selle probleemi lahendada, sest antud Euroopa fondide taotlusperiood avaneb 2007. aastal, ja meie kogemus näitab, et esimesed laekumised tulevad 2008.-2009. aasta piires,' rääkis Reps valitsuse pressikonverentsil.

'Selleks ajaks oleme näiteks tehnikaülikooli ühe ühiselamu juba sunnitud sulgema ... nii et loodame, et saame selle varem lahendatud,' rääkis Reps.

Valitsusjuht Andrus Ansip heitis aprillis Tallinna ülikoolidele ette, et nende ühiselamute renoveerimise projketid pole tingimustele vastanud, ega toetanud ülikoolide taotlust võtta ühiselamute remondiks laenu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing