Virumaa Teataja: ThermiSol OÜ müügikäive kasvas 32 protsenti

27. juuli 2006, 08:22

Soojusisolatsioonimaterjale tootva ThermiSol OÜ müügikäive kasvas tänavu esimesel poolaastal eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 32 protsenti.

2005. a esimese kuue kuu käive oli 27,5 miljonit krooni, sel aastal 36,3 miljonit. Müügimaht suurenes aga 26 protsenti, vastavalt 56 400 m³ ja 70 800 m³, kirjutab Virumaa Teataja.

'Ehitusbuumiga on kasvanud nõudlus kõigi ehitusmaterjalide järele. Rõõmu teeb, et ehitajad ja kinnisvaraarendajad soovivad enam osta just kvaliteetsemaid, kuigi veidi kallimaid materjale. Meie toodete hulgas on tõusnud kõige rohkem just Routa-kaupade müük,' ütles ThermiSol OÜ tegevdirektor Timo Riismaa.

ThermiSol OÜ osa kogu Eesti EPS-isolatsioonimaterjalide turust on tänavu esimesel poolaastal jõudsalt suurenenud, ulatudes teises kvartalis umbes 36,4 protsendini. Aasta esimesel poolel moodustas ThermiSol OÜ turuosa kokku ligi 34 protsenti, EPS-isolatsioonimaterjalide turumaht ligikaudu 210 000 m³.

'Prognoosime kogu isolatsioonimaterjalide turu ja ThermiSoli mahtude samasuguse kasvu jätkumist teisel poolaastal. Sellel aastal loodame müügimahtu 180-190 000 m³ ja käivet 90-95 miljonit krooni,' ütles Riismaa.

ThermiSol OÜ on juhtiv EPS-isolatsioonimaterjalide tootja ja turustaja Eestis. Firma annab tööd 30 inimesele ning tootmine asub Lääne-Virumaal Kadrinas. ThermiSol kuulub sajaprotsendiliselt rahvusvahelisele ehitusmaterjalide kontsernile CRH.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing