Ülevaade tänastest ajalehtedest

28. juuli 2006, 08:32

Eesti Päevaleht:

Baltic Rail Service"i (BRS) nõukogu esimehe Edward Burkhardti sõnul võivad vaidlused riigiga raudteefirma suurosaluse müügi Eesti Raudtees nurjata.

Pirita tee ääres leviva ebameeldiva lõhna põhjustele ei ole siiani jälile saadud. Keskkonnaameti andmetel voolab sademevee väljalaskeavade kaudu Tallinna lahte teatud reostusastmega vesi, kuid väljalaskeavade haldaja AS Tallinna Vesi pole reostust avastanud.

ETV kavatses ühe sügisese uuendusena tuua ekraanile siiani Kanal 2 programmi kuulunud Urmas Oti jutusaate 'Happy Hour', kuid möödunud kuul küsimust arutanud ringhäälingunõukogu hindas sarja maksumust liiga kalliks.

Postimees:

Kuigi Venemaa rahandusminister on teatanud kavatsusest nõuda endise NSV Liidu vabariikidelt tagasi sinna maha jäänud varasid, ei ole Eesti valitsuseni jõudnud sellest vähematki märki.

Tänavu märtsis Vaindloo saare lähedal põhja läinud kaubalaeva Runner 4 kütusepaakide tühjakspumpamisega hakkab tegelema ikkagi Eesti riik.

Parun von Nolckeni ehitatud Alatskivi lossile hakkab elu sisse puhuma ettevõtja Rein Kilk, kes plaanib sellest teha tippklassi puhkepaiga.

Zeppelini kaubakeskusel valmib aasta lõpus esimese korruse juurdeehitis, mis toob Tartusse Eesti esimese Maxima supermarketi. Aasta pärast ehitatakse keskusele kaks lisakorrust, kuhu tulevad büroopinnad.

Virumaa Teataja:

Rakvere kesklinnas Tallinna tänavas lahvatasid kolmapäeva õhtul majakatustest välja enam kui 15 meetri kõrgused leegid – juba kolmas kord kuu aja jooksul põlesid majad VP Marketile kuuluval kinnistul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing