Vaene tallinlane, ta on liiga jõukas

Kadi Heinsalu 31. juuli 2006, 00:00

Ma ei saa aru, miks on kontserdi-, suvetuuri- ja teatripiletid seda kallimad, mida lähemale pealinnale üritus jõuab. Viimane näide: Ultima Thule ja Singer Vingeri ühistuur maksab kõikjal mujal Eestis mitukümmend krooni vähem kui Tallinnas.

Oletame, et pealinnas on kontserdipaiga üür sellevõrra kõrgem. Ent samas tuleb ka publikut vähemalt kaks korda rohkem. Seega peaks käive olema super ka sama piletihinna juures. Pigem näen siin märki sellest, et tõmbame pealinlastele kohe piletihinna teatud koefitsiendiga, küll ta maksab, tal pappi on.

Me oleme Tallinnast, me maksamegi!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing