Põhjarannik: Rimi rajab Narva suure kaubanduskeskuse

31. juuli 2006, 08:21

Narva keskele ehitatav hiigelsuur kaubandushoone, Fama keskus, mis avatakse ilmselt augusti lõpus või septembri alguses, muudab terve kvartali üldmuljet.

Realiseerimisel olev projekt Hariduse tänava ja Tallinna maantee vahel võtab enda alla peaaegu 3,67 hektarit ning selle ehitaja on Tartu firma Linnaehitus. Seesama firma lõpetas aprilli viimastel päevadel uue suure Astri keskuse ehituse, kirjutab Põhjarannik.

Kahekorruselise Fama keskuse annavad ehitajad üle varasügisel. Projekti järgi on keskuse kõrval 20korruseline ehitis, mis peaks plaanide kohaselt valmis saama lähema 3-5 aasta jooksul. Selles on mitu korrust kontorite jaoks, kuid enamikule korrustest tulevad korterid.

Uue kaubakeskuse peaarendajaks on AS Rimi Eesti, millel on mitmeid Rimi ja Säästumarketi kauplusi üle Eesti. Ka Fama keskusesse tuleb Rimi eriti suures formaadis – Hyper Rimi. Selliseid suurpoode on Tallinnas neli, Tartus ja Pärnus üks. Narva Hyper Rimisse luuakse 120 uut töökohta, kuhu juba aktiivselt otsitakse töötajaid, keda augusti keskel hakatakse välja õpetama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing