Statoil: Mazeikiu Nafta tehnilised probleemid pole mõju avaldanud

Annika Matson 01. august 2006, 12:41

Mazeikiu Nafta tehnilised probleemid pole mõju avaldanud Eesti Statoili kütustega varustamisel.

'Eesti Statoili kütustega varustamisel ei ole mõju avaldanud Mazeikiu Nafta tehnilised probleemid, sest tarnime oma kütuseid ka Statoil ASA rafineerimistehastest Norrast ja Taanist,' ütles AS Eesti Statoil kontseptsioonijuht Kai Realo.

Ta lisas, et Statoil ei näe probleeme oma igapäevases äritegevuses ning ei oska kommenteerida, kuidas mõjutab tekkinud olukord teisi kütusemüüjaid.

Leedu naftatöötleja Mazeikiu Nafta ei saa juba kaheksandat päeva Venemaalt toornaftat, kuna purunenud on Venemaa Druzba naftatoru. Kui toornafta katkestus kestab Leedu valitsuse sõnul veel näiteks kaks nädalat, tekib probleeme kõikides Balti riikides. Veelgi tõusta võib seetõttu bensiini hind, kirjutab tänane ajaleht Biznes i Baltija.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing