Lang marssis Lennusadamasse

Liis Kängsepp 02. august 2006, 00:00

"Mingid vennad leidsid, et siin võib arendada parketitööstust või moositootmist või mida iganes. Selle jäägid on siin nüüd näha," tõdes Lang eile Lennusadama angaaris seistes. "Ma ei välista, et ettevõtte juhid peavad omaenda varaga hakkama vastutama nende häbematuste eest, mis siin üheksa aastaga on tehtud."

Mis Lennusadamast edasi saab, praegu veel päris selge pole. "Paslik koht, kui Lembitu enam vees ei seisa, siis siin oleks võimalik teda eksponeerida nagu Rootsis Vasa muuseumis," arutles Dresen.

Langi kinnitusel peab Lennusadamast saama avalik objekt, mitte kinnine tsoon. Selleks tuleb kõigepealt selgeks teha, millisesse seisu eelmine omanik Lennusadama on jätnud, ning algatada detailplaneering. Üks võimalus on siduda Lennusadama detailplaneering läheduses asuva Patarei vanglaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing