Klementi kvartalikasum 2,6 mln krooni

Annika Matson 07. august 2006, 00:00

Klementi teenis teises kvartalis 2,56 miljonit krooni kasumit, teatas firma börsile.

Eelmise aasta teises kvartalis oli firma kasum 1000 krooni.

Klementi käive kasvas teises kvartalis 16 protsenti, 30,1 miljoni kroonini.

"Selle aasta teise kvartali jaemüügi kasvu mõjutasid kevadkollektsiooni toodete edukas müük, jaepindade müügiefektiivsuse tõus ja üldine tarbimise tõus," kirjutas Klementi juhatuse esimees Peeter Larin investoritele. Ta lisas, et õigel ajal ning õigete määradega läbiviidud allahindluskampaaniad suurendasid müügikäivet, kuid nende mõju majandustulemustele ei olnud märkimisväärne.

Klementi kontserni esimese poolaasta konsolideeritud netokäive oli 61,1 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 5,3 protsenti. Kontserni esimese kuue kuu puhaskasum oli kolm miljonit krooni ning see suurenes mullusega võrreldes 8,7 miljoni krooni võrra.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing