Saaremaa vanim mõis ligi saja miljoniga müügis

Teet Reier 07. august 2006, 00:00

Ega sellest müügikuulutusest nüüd täpselt aru saagi, kas tõesti on uhke majutusasutus kogu kupatusega müüki pandud või tegu rohkem turu- ning huvilisteuuringuga.

Korraliku müügikuulutuse tarbeks on infot pisut vähevõitu, vaid mõned kauged faktid, nagu Saaremaa vanim mõis ja kogu hoone õliküttel, on kirja saanud. Ei tubade arvu ega ruutmeetreid. Hind ju samuti üpriski krõbe, ligi sada miljonit krooni.

Lihtsalt huvitav oleks teada, mida siis selle raha eest pakutakse. Tubade arvu, ruutmeetreid ja mida kõike veel. Majutusasutuse kodulehte uurides selgub, et erinevate nimetustega sviite võib siit leida ilmselt igale maitsele, hinnakirja järgi saab kõige soodsamalt ööbida hooajaväliselt 1500 krooni eest.

Kui hoonel on ikkagi sajanditepikkune ajalugu, leitakse tavaliselt sellest ikka mõni huviväärne tükike ka müügikuulutust ilmestama. Oti mõisa puhul võiks lisada kodulehelt leitud järgneva tutvustuslõigu.

Oti Mõis avas esmakordselt uksed 2000. aasta kevadel. Majas on läbi viidud põhjalik renoveerimine ja nüüd loodame pakkuda erakordseid elamusi tänu ajaloolisele hõngule ja õdusale atmosfäärile. Seepärast saab mõisas korraldada seminare, konverentse ja muid kohtumisi vaid väikestele gruppidele, kus on kuni 10 inimest. Meie pakume ebatavalist - unustamatuid elamusi lõputute seikluste maal Saaremaal.

Arvatavalt on neid elamusteotsijaid siiski vähevõitu olnud ning nüüd ootab mõisahoone hoopis uut omanikku.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing