OMX peab Islandi börsiga koostöökõnelusi

07. august 2006, 11:24

Põhjala börside operaatorfirma OMX AB ja Islandi börs ICEX andsid läinud nädalal teada koostöökõnelustest, mis võivad lõppeda ühinemisega.

OMXi tegevjuhi Magnus Böckeri sõnul on ühinemine „absoluutselt” üks kaalumisel olevatest alternatiividest ning tõstaks Böckeri sõnul Põhjala turu konkurentsivõimet, kirjutab ajaleht Wall Street Journal.

OMX opereerib väärtpaberibörse Kopenhaagenis, Stockholmis, Helsingis, Tallinnas ja Vilniuses ning on Eesti ja Läti väärtpaberikeskuse omanik.

Läinud aasta novembris jäid OMXi ja Islandi börsi kõnelused katki. Nüüd on mindud uuele katsele ajal, mil viimaste kuudega on Nasdaqi börs omandanud 25% Londoni börsist ning New Yorgi börs ja Saksa Deutsche Börse peavad lahingut Euronexti ülevõtmise pärast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing