Nafta põletab kinnisvara hinda

Enn Tosso 09. august 2006, 00:00

Tartu Ülikooli teadlased arvutasid hiljuti välja, et Tallinna eeslinna elanik sõidab päevas maha 70 kilomeetrit. Sellega põletab iga muruniidukist suurem auto päevas vähemalt seitse liitrit kütust.

Arendajad armastavad kinnisvara hindu esitada laenu kuumaksetena - tasud 5000 krooni kuus ja maja on sinu! Aga uued arendused kerkivad ikka kaugemale linna piirist. Odavad majad asuvad ju põllu peal. Ent koduteel riivavad silma silma bensiinijaamade tabloodel ilutsevad numbrid, millel on kombeks tuima järjekindlusega kosuda. Kui seda koledat numbrit korrutada kilomeetritega, mis kodust lahutab, hakkab koitma kinnisvara tegelik hind. Ja see pole teps mitte 5000 krooni kuus. Enne oma maja unistuse täitmist tasub heita pilk nafta hinnagraafikule.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing