Estonian Air teatas Londoni lendude hilinemisest

10. august 2006, 16:21

Seoses täiendavate turvatingimustega London Gatwicki lennujaamas teatas Estonian Air, et täna hilinevad Tallinn-London-Tallinn liini lennukid

Ka rakenduvad muudatused turvakontrollis. Muudatustega seoses on Estonian Air ühendust võtnud oma reisijatega, kes viibivad hetkel Londonis ning jagab infolehti käsipagasile esitatud nõuetega nii oma Londoni lendudel, registreerimislaudades kui kassades.

Estonian Airi PR juhi Maris Kivi sõnul kõigi Suurbritannia lennujaamadest algavate lendude ja Suurbritannia lennujaamades lennukeid vahetavate inimeste puhul kehtib lennukisse käsipagasi võtmise keeld, lubatud on salongi kaasa võtta vaid otseselt reisil vajalikud dokumendid ja mõned isiklikud esemed.

'Muudatused ja erinõuded mõjutavad kõikide lennufirmade tegevust ning reisijaid, mitte ainult Estonian Airi. Sellest hoolimata püüame Estonian Airi poolt võimaldada kohapeal eesti ja inglise keelse info olemasolu ja võtta ühendust individuaalselt iga oma reisijaga, et teda muudatustest informeerida,' lisas Maris Kivi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing