Sarapuu astus Keskerakonda

Liis Kängsepp 10. august 2006, 10:35

Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees ja transpordiärimees Arvo Sarapuu astus Keskerakonda, kirjutab Järva Teataja.

Lehe teatel pole Sarapuu veel otsustanud, kas kandideerib kevadel riigikogu valimistel või mitte. 'Ootan kõigepealt ära, mida teevad teised tuntud inimesed ja vaatan, kas Järvamaalt on piisavalt tugevaid kandidaate, kes Toompeal kodumaakonna eest seisaksid.'

Sarapuu selgitas, et eelistab Keskerakonda teistele parteidele seetõttu, et too on üks vanemaid erakondi, kes on 15 aasta jooksul näidanud end olevat rahva poolel. 'Mulle meeldib, et erakond seisab ühtemoodi nii vanade inimeste, keskealiste kui ka noorte eest,' sõnas ta.

Sarapuu ei salanud, et ta on Keskerakonnaga juba pikalt seotud ja ametlikult liikmeks astuda oli loomulik samm. 'Vähem tähtsaks ei saa pidada sedagi, et abikaasa Kersti on Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimees,' lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing