Klementi avab Ukrainas esimese kaupluse

ÄP 11. august 2006, 00:00

Klementi nõukogu otsustas eile asutada Ukrainas tütarfirma, esimene PTA kauplus Ukrainas on plaanis avada selle aasta lõpus.

Tütarühingu ärinimi hakkab olema LLC PTA Ukraine ning tegevusvaldkonnaks naisterõivaste ja aksessuaaride jae- ja hulgimüük, teatas firma börsile. Tütarühingu asutamise eesmärgiks on PTA kaubamärgi all tegutseva kauplusteketi laiendamine Ukraina turule ja läbi selle PTA jaekäibe suurendamine.

Esimene PTA kauplus Ukrainas on plaanis avada selle aasta lõpus. Kuna jaeketi laienemine on planeeritud aasta lõppu, siis märkimisväärset mõju kontserni jooksva 2006 majandusaasta tulemustele Klementi ei planeeri.

ASi Klementi juhatuse ja nõukogu liikmed ei oma tehingus isiklikke majandushuvisid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing