Sinisilmne muusika täna õhtul Simply Redilt

Christel Karits 11. august 2006, 00:00

Simply Redi muusikat iseloomustatakse kui blue-eyed souli. Nende romantilise alatooniga lugudes on omavahel põimitud bluus, soul, džäss, funky, reggae ja teised rütmid. Bändi kontserti ja lava-show'd, milles osaleb üle kümne muusiku, peetakse hästi ettevalmistatuks ja professionaalseks. Kontserdi umbes kahetunnises programmis esitatakse rohkem kui 20 lugu, sealhulgas pea kõik tuntumad hittlood.

"Valdavalt saab see olema best of-kontsert," ütles pressiesindaja Liisa Lukin. Nii peaks kõlama ka Simply Redi edetabelite tipud, nagu "Something Got Me Started", "If You Don't Know Me By Now", "Fairground", "Holding Back The Years", "Stars" ja "Sunrise".

Suurem osa bändist jõudis lennukitega Eestisse juba esmaspäeva õhtul ja on siin ligi nädala aega veetnud. Solist Mick Hucknall saabus eile. "See puhkepaus Tallinnas toimus rohkem logilistel põhjustel, et tehnika Sloveeniast, kus anti eelmine kontsert, järele jõuaks," selgitas Lukin.

Simply Red on oma enam kui 20aastase karjääri jooksul müünud maailmas üle 50 miljoni albumi. Bändi kuuba mõjutustega album "Simplified" ilmus 2005. aasta oktoobris, varsti on ilmumas selle järg "Amplified".

"Liisi Koiksoni valisime esinema seepärast, et ta pole suvi läbi erinevate tuuridega mööda Eestit tiirutanud," avas Liisa Lukin tausta. "Ta on Eesti üks armastatumaid lauljatare, kelle malbe hääl ja muusika sobivad ideaalselt kokku Simply Redi romantilise laadiga."

Liisi Koikson esineb Saku Suurhalli laval koos oma 8-liikmelise bändiga.

"Lükkasin tagasi kõikide suvetuuride osalemiskutsed, pigem esinen vähem, aga see-eest põnevates eriprojektides. See pakkumine tuli mulle suure ja väga hea üllatusena! Kindlasti on Simply Red üks parimaid live-bände, kes on aktiivselt tegutsenud juba pea terve minu eluaja. Nende loomingus on tunda erinevaid muusika stiile džässist reggae'ni. Intelligentne ja nauditav popmuusika," kommenteeris Liisi Koikson võimalust esineda ühel laval niivõrd tuntud maailmakuulsa muusikuga.

Simply Redi turnee algas 30. juunil Inglismaal Cardiff Arenal. Järgnevatel nädalatel antakse kontserte erinevates Euroopa riikides. Pärast Tallinna kontserti suundub bänd edasi Riiga ja Vilniusesse.

Tänasele kontserdile on pileteid veel saada ja neid on võimalik osta ka kohapeal.

Saku Suurhalli uksed avatakse kell 18. Liisi Koikson alustab kell 19.30 ja Simpy Red kell 20.30.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing