Eesti Posti juhiks tahab saada 12 inimest

11. august 2006, 11:09

Eesti Posti juhatuse esimehe kohale kandideerib 12 inimest ja juhatuse liikmeks soovib saada 20 inimest.

Eesti Posti nõukogu esimehe Jüri Ehasalu sõnul on kandideerijate tase hea ja valikuks on materjali küll. 'Praktiliselt on kadunud seltskond, kes seikleb ühelt konkursilt teisele nii nagu oli kolm aastat tagasi,' ütles Ehasalu.

Konkursil osalejate nime Ehasalu ei avalikustanud, kuid sõnas, ettevõtte juhtideks kandideerivad nii Eesti Posti praegused töötajad kui ka mitmed Eesti majanduselus tuntud inimesed. Küsimusele, kas on kindel, et Eesti Posti juhtkonda ei panda paika poliitiliselt, vastas Ehasalu, et tuntud poliitikategelasi kandideerimas ei ole.

Valiku teeb Eesti Posti nõukogu septembri keskpaigaks, praeguse Eesti Posti juhatuse esimehe Peeter Raudsepa leping lõpeb oktoobri lõpus ning tema praegusel konkursil ei osale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing