Lennujaamade infosulg oli viga

Martin Hanson 14. august 2006, 00:00

Neljapäevahommikune "kriitiline" turvalisusaste Suurbritannias jättis paljud lennujaamades istunud reisijad infosulgu. Enamik ei teadnud, miks reisid viibivad, miks korjatakse lennukisse minnes ära vesi ja raamatud või miks on lennujaamad täis raskerelvis eripolitseid.

Londoni lennujaamades hakkasid levima kuuldused terrorist. Kuulujutud ja sosinad muutusid telefonimängu stiilis aina katastroofilisemaks, kuni infoni, et lennujaama alla on maetud pommid. Pole palju vaja, et tekiks paanika ja inimesed loomastuksid. Infosulg oli ka Tallinnas.

Aga miks? Informatsioon ning oma olukorra teadmine rahustab piirsituatsiooni sattunuid. Hämmastab, et palve infot mitte jagada tuli ühelt lennufirmalt. Hea veel, et eestlane on kainelt mõtlev jäätükk, kes märatsema ei hakka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing