Intel tutvustas suurema jõudlusega arvutiprotsessoreid

Indrek Kald 15. august 2006, 00:00

Intel tõi juuli lõpus turule kümme uut Core 2 Duo ja Core 2 Duo Extreme protsessorit kodu-, äriklassi- ja sülearvutitele ning tööjaamadele. Need peaks parandama lähiajal turule toodavate arvutite töövõimet ja voolutarbimist. "Pentiumi protsessorite turuletoomise järel on see arvutite maailmas üks olulisemaid uuendusi," ütles Inteli president Paul Otellini.

Protsessori lauaarvutimudel on Inteli senistest parimatest toodetest 40% energiasäästlikum ja samavõrd parema jõudlusega. Uute protsessorite tooteperekonnas on viis versiooni äriklassi-, kodu- ja mänguarvutitele ning viis mudelit sülearvutitele.

Kahetuumalised protsessorid töötlevad andmeid senisest kiiremini, samuti sujub paremini töö arvutiga mitme programmi samaaegsel kasutamisel. Ka paraneb kõrgkvaliteetse videopildi vaatamine ja elektrooniliste pangatehingute turvalisus. Ka pikendavad protsessorid akude tööaega.

Core 2 Duo protsessoreid kasutatakse Inteli vPro äriklassi arvutite, Centrino sülearvutite ja Viiv koduarvutite platvormide kokkupanekul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing