ITee muutub sügisel ajakirjaks Tehnotrend

Indrek Kald 15. august 2006, 00:00

Käesolev on tehnoloogiakuukirja ITee viimane number. Kuid see ei tähenda, et Äripäeva tehnoloogiaajakiri lõpetab ilmumise. Juba novembris saate ITee asemel lugeda uut ajakirja nimega Tehnotrend. See pole pelgalt nimemuutus, oluliselt uueneb nii sisu kui ka vorm.

Tehnotrendist saab mitmekülgne ja mahukas tehnoloogiaajakiri, mis käsitleb lugejat ühelt poolt kui asjalikku tööandjat, teisalt aga kui emotsionaalset kodukasutajat.

Senisest enam hakkame pöörama tähelepanu IT-vahendite kasutamisele kodus, kuid unarusse ei jää ka kontorisse sobivad lahendused ning tooted. Kirjeldame huvitavaid vidinaid, anname nõu erinevate programmide osas, vahendame inimeste kogemusi tehnoloogia kasutamisel. Suure pinna saavad endale ajakirjas uudistooted ja võrdlused ning testid.

Vormist rääkides tähendab Tehnotrend ITeega võrreldes mitu korda paksemat mahtu, valget paberit senise roosa asemel, suuremat formaati jms.

Äripäeva tellijateni jõuab Tehnotrend - nagu ka teised Äripäeva poolt välja antavad ajakirjad - tasuta.

ITeed jõudis alates sügisest 2001 ilmuda veidi üle poolesaja numbri. Kui kevadise Emori uuringu järgi luges Äripäeva 67 protsenti eestlastest otsustajatest - millega leht on turul suveräänne liider -, siis ITeed loeb 41%. Ettevõtete ja asutuste keskastme- ning tippjuhte hõlmavas otsustajate sihtgrupis andis see kogu Eesti väljaannete edetabelis üheksanda koha.

Olen kindel, et järgmises uuringus tuleva aasta kevadel on Äripäeva tehnoloogiaajakiri märkimisväärselt oma positsiooni parandanud. Lugejatele senisest veelgi parema ajakirja pakkumise nimel käib toimetuses töö juba mitu kuud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing