Pentax Optio S-seeria sai täiendust

Indrek Kald 15. august 2006, 00:00

Uus režiim võimaldab pildistada lühema säriajaga ka hämaras siseruumis, öövõttel ning spordivõistlustel. Kaameral uuendati ka seitsme efektiivse megapiksliga sensorit. Veel üks uudne funktsioon lihtsustab portreede pildistamist, kuna kaamera tuvastab pildistatava näo kaadris ning teravustamine ja särituse seadmine toimuvad avastatud ala põhjal.

Kolmekordse suumobjektiiviga kaameral on automaatne autofookus, mis jälgib pildistatava liikumist kaadri piirides. Programmivalik tagab kiire ligipääsu 16 pildistus- ning 15 taasesitusrežiimile. Tihedamini kasutatavad funktsioonid saab omistada rohelisele nupule. S7 jäädvustab videot kaadrisagedusega 30 kaadrit sekundis. Uus kaamera toetab kahte tüüpi eemaldatavaid mälukandjaid: tavalist SD-mälukaarti ja uut SDHC mälukaarti. Lisaks on S7-l sisemälu 23 megabaiti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing