Hansa Varakindlustus alustas tegevust

16. august 2006, 14:13

Eile alustas tegevust uus kindlustusselts Hansa Varakindlustus, hakates esialgu pakkuma kodukindlustust ja sõidukikindlustust, teatas Hansapank.

Edaspidi lisanduvad teenuste paketti ka reisi- ja õnnetusjuhtumikindlustus.

'Kui seni oleme varakindlustustooteid vaid vahendanud, siis oma varakindlustusseltsi loomisega astume sammu edasi. Näeme, et suudame pakkuda olemasolevatest lihtsamaid tooteid, kliendi jaoks mugavaid müügikanaleid ja kõrget usaldust,' märkis Hansapank Eesti peadirektor Priit Põldoja.

Tänavu II kvartalis vahendas Hansapanga tütarfirma Hansa Kindlustusmaakler kogu turu kindlustuspreemiatest 21%. Elukindlustusturul on pank esindatud oma kindlustusseltsiga Hansa Elukindlustus.

Uus selts ei loo iseseisvat jaotusvõrku, vaid pakub varakindlustust panga ning liisingu jaotuskanalites. Hansa Varakindlustuse juhatuse esimees Jan Andresoo ütles, et toodete pakkumist alustas selts eile läbi Hansapanga eralaenuosakonna, Hansa Liisingu liisingudivisjoni ning Hansa Varakindlustuse klienditoe telefoni. Lisanduvad ka elektroonilised kanalid.

'Oleme seadnud eesmärgiks saada 30% turuosa 3-5 aasta perspektiivis,' lausus Andresoo, tuues uue seltsi plussidena esile kiirust, usaldust kliendi vastu, õiglast hüvitamist kahjujuhtumi puhul ning konkurentsivõimelist hinda.

Sõidukikindlustuse raames tõi selts turule kolm kaskokindlustuse pakkumist - Baaskasko, Standardkasko ja Eliitkasko. Uudis Eesti turul on Eliitkasko, mis katab lisaks Standardkasko riskidele võtmete kadumise, isiklike asjade kahjustumise ja hädaabi teenuse kasutamisega seotud kulud.

Kodukindlustuse osas pakutakse Sisustuskindlustust, Ehitiskindlustust ja Kodukindlustust.

Seoses uue varakindlustusseltsi asutamisega viiakse praegu läbi Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendi üksuse müüki, eraklientide üksuse osas lõpetatakse tegevus järk-järgult - uusi kindlustuslepinguid ei vahendata, vaid teenindatakse olemasolevaid kliente kuni nende lepingutähtaja lõpuni.

<pilt2#fotod/Inimesed/Inimesed_P/poldoja3raul_191997.jpg#600#400#Hansapank Eesti peadirektor Priit Põldoja>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing