Tartu linn takistab India ärimehe majaehitust

16. august 2006, 15:03

Tartu linnavõimud ei luba India päritolu ärimees Naresh Mody"l Tartusse Anne turu kõrvale 5-korruselist äri- ja kortermaja ehitada, kirjutas Postimees Online.

Pärast ligi kolm kuud kestnud kirjavahetust ärimehega otsustas Tartu linnavalitsus eile, et pole Mody planeeringu algatamisega nõus, kuna vastavalt linna üldplaneeringule on võimalik hoonestada krunt kuni kolmekorruselise hoonega.

Juuni lõpus saatis Naresh Mody linnavõimudele kirja, kus ta viitab, et üldplaneeringuga määratud maksimaalset korruselisust on võimalik muuta juhul, kui vastavale alale korraldatakse arhitektuurivõistlus.

Seepeale teatas linnavalitsus, et antud koht on välja kujunemas madala äri- ja kaubandushoonete alana ning linn ei näe seal võimalust korruselisuse suurendamiseks, isegi mitte läbi arhitektuurivõistluse.

Mody ütles raadiole Tartu FM, et kavatseb linnavalitsuse otsuse vaidlustada ning tal on tekkinud mõte, et seal võiks olla lausa 8-korruseline hoone, kuna parkimine on tema sõnul võimalik lahendada keldrikorrustel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing