Korraldatakse Vabadussõja Võidusamba ideekonkurss

17. august 2006, 11:09

Valitsus moodustas komisjoni, mille ülesandeks on valida Vabadussõja Võidusamba ideekonkursile esitatud ideekavandite hulgast parim.

Ideekavandite hulgast peab komisjon valima sellise, mis on parim arhitektuurne ja kunstiline lahendus Vabadussõja Võidusamba tähendust, tähtsust ja asukohta silmas pidades, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. Samba ideekonkursi korraldab kaitseministeerium.

Komisjon esimees on peapiiskop Andres Põder. Komisjoni kuuluvad ministrid Jürgen Ligi ja Raivo Palmaru, riigikogu liikmed Küllo Arjakas ja Urmas Reinsalu, Eesti Kunstnike Liidu esindajad Jaan Elken ja Mare Mikkof, Eesti Arhitektide Liidu esindajad Ülar Mark ja Andres Alver, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja Ike Volkov, Eesti Vabadusvõitlejate Liidu juhatuse esimees Gunnar Laev ning Sihtasutuse Vabaduse Monument juhatuse liige Aivar Reivik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing