Loksa Laevatehase käibekasvu taga on uued projektid

18. august 2006, 14:06

Loksa Laevatehase finantsdirektori Peeter Rumesseni kinnitusel on ettevõtte kasvanud müügitulu taga uued projektid ja uus toodang.

Uutest projektidest ja uuest toodangust tõstis Rumessen esile konteinerlaevade vaheplokkide ja vahelagede valmistamist. Ettevõtte selle aasta esimese kuue kuu kasumi vähenemist võrreldes sama perioodiga aasta tagasi põhjendas Rumessen investeeringutega uutesse projektidesse ning kasvanud tööjõukulutustega.
Tegelikult on meie poolaasta kasum igati normaalne, lihtsalt eelmise aasta esimese poole kasum oli harjumispäratu, lisas Rumessen.

Loksa Laevatehase 2006. aasta esimese kuue kuu käive ulatus 211,7 miljoni kroonini, eelmisel aastal oli poolaasta käive 150,9 miljonit. Ettevõte teenis 12,7 miljonit krooni tulumaksueelset kasumit, 2005. aastal oli poolaasta kasum 24,9 miljonit. 2005. aasta tervikuna lõpetas Loksa Laevatehas 24,3 miljoni kroonise puhaskasumiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing