Silberauto käive ja kasum kasvasid jõudsalt

ÄP 21. august 2006, 00:00

Ettevõte teenis 77,2 miljonit krooni tulumaksueelset kasumit, 2005. aastal oli poolaasta kasum 55,5 miljonit.

Silberauto müüs esimesel poolaastal 605 uut ning 222 kasutatud sõiduautot, uusi tarbesõidukeid müüdi 357 ja kasutatud tarbesõidukeid 91.

Silberauto PR-spetsialisti Jaan Vare sõnul on ettevõtte majandustulemused näidanud positiivset tõusutrendi nagu enamikul automüüjatel selleaastase turukasvu tingimustes. Poolaasta seisuga on müüdud 962 uut sõidukit, mis annab Silberauto turuosaks Eestis 6,5%. "Võrreldes esimese poolaasta näitajaid eelmise aasta tulemustega, saame olla rahul - ASi Silberauto käibe kasv ulatus 47,8% ja kasumi kasv 39 protsendini," märkis Vare.

Ettevõtte teatel on rekordiliste tulemuste saavutamisel nii käibe, kasumi kui ka müüdud sõidukite arvu osas tugeva panuse andnud Silberauto tegevus Leedu turul ning ka tegevuskulude kokkuhoid.

Samuti on Silberauto sel aastal turule toonud palju uusi mudeleid ning Baltimaade ja kogu Euroopa turu jaoks uue kaubamärgi Dodge, mille esikmudel Caliber on kõikjal maailmas ettevõtte sõnul väga populaarne. Uutest mudelitest on Silberauto teatel klientide positiivse huvi pälvinud ka Mercedes-Benzi

R-klass, Jeep Commander, Mitsubishi L200. Suvised uudised puudutavad Mercedes-Benzi E-klassi mudeliuuendust ja Mercedes-Benzi kaubikut Sprinter.

2006. aasta on Silberautole eriline ka uute müügiesinduste poolelt. Lisaks juba avatud Mustamäe ja laienenud Ülemiste salongile laieneb Silberauto müügivõrk veelgi - uued multibrändi esindused valmivad Viljandis, Kuressaares, Kaunases ja Jõhvis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing