EPL: Coca-Cola jättis lapsed võiduta

22. august 2006, 07:29

Coca-Cola mängureeglite kõlav lause 'Auhinna saavad vaid kiiremad, kes jõuavad kolme päeva jooksul korkidega ASi Coca-Cola HBC Eesti kontorisse', ei pea paika.

Selle asemel antakse auhindu mängu registreerunute nimekirja järgi põhimõttel: kes sai esimesena nime kirja, saab esimesena ka õiguse auhinda (MP3-mängija, stereomakk) välja võtta, kirjutab Eesti Päevaleht.

Firma koduleht sellest aga ei kõnele ning eile hommikul kogunes Coca-Cola kontorisse palju inimesi, kes pidid sealt tühjade kätega lahkuma.

Üks oli Raplast pärit Raido Haas. Tema võttis asjatult ette 50kilomeetrise Tallinna-tee, kuna uskus, et niipea, kui oled end registreerinud, haara korgid ja torma kohale.

Kõigi nende lugu oli sama: vajalikud korgid saadi kokku nädalavahetusel ja kuna registreeruda saab vaid tööpäeviti kella 9–17, alustatigi eile kell üheksa helistamist. Kuid asjatult, sest numbrilt 800 2653 polnud võimalik kuulda midagi muud peale kinnise tooni.

Kirjeldatud olukorra osas on tarbijakaitseamet algatanud järelevalvemenetluse, et selgitada, kas tarbijaid on kuidagi eksitatud. Helistades ei õnnestunud ka tarbijakaitseametil eile ettevõttega kontakti saada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing