YIT Ehitus rajab Pärnusse korterelamu

22. august 2006, 10:41

AS YIT Ehitus sõlmis AS LVM Kinnisvara tütarettevõtte Wolffeldt OÜ-ga peatöövõtulepingu Pärnus Lehe tänav 1 rajatava korterelamu ehitamiseks, teatas ettevõte.

3-korruselise elamu brutopindala on 1083m² ning sinna planeeritakse ehitada 11 korterit. Tööde maksumus on 15 miljonit krooni, ehitis valmib 2007. aasta kevadel.

'Lehe tänav 1 korterelamusse tulevad 2-4 toalised korterid,' ütles ASi YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk. 'Uus korterelamu ehitatakse augustis valminud 3-korruselise kortermaja vahetusse lähedusse. Mõlema korterelamu projekti autor on arhitektuuribüroo Luhse Tuhal. Uue maja ehitustööd algavad septembris.'

'YIT Ehituse pakkumine oli kõige soodsam korterelamu ehituseks,' lausus AS LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt. 'Valisime YIT Ehituse, sest nemad ehitasid ka samal krundil augustis valminud korterelamu ning jäime tellijana nende töö kvaliteediga väga rahule. Lehe tänav 1 hoone arhitektuur järgib sellel kohal paiknenud endist puitfassaadiga villat ning selle ehitamine on väga vastutusrikas töö.'

AS YIT Ehitus (www.yit.ee) on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 21 000 inimese. AS-i YIT Ehitus ja tema tütarettevõtete auditeerimata netokäive oli 2005. aastal 1,48 miljardit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing