Eesti Energia palkab uusi juhte

23. august 2006, 13:24

Eesti Energia personalijuhina ja riskijuhina asuvad tööle Riina Varts ja Aarne Kalmer, teatas ettevõte.

1. septembrist asub Eesti Energia kontserni personalijuhina tööle endine Hansapanga personalidirektor Riina Varts ning 11. septembrist alustab loodava kontserni uue riskijuhtimise osakonna juhina kauaaegne Elioni riskijuht Aarne Kalmer.

Riina Vartsi peamine ülesanne on Eesti Energia kontserni uue personalistrateegia ja -poliitika väljatöötamine ja elluviimise eestvedamine. Aarne Kalmeri õlule jääb ettevõtte riskijuhtimise uue süsteemi ja seda toetava organisatsiooni ülesehitamine.

Riina Varts asub tööle tähtajalise töölepinguga üheks aastaks senise personalijuhi Ave Kala lapsepuhkuse ajal. Riina Varts nõustas seni iseseisva konsultant-koolitajana personalijuhtimise valdkonnas eri ettevõtteid ja organisatsioone ning ta jätkab Eesti Energia töö kõrvalt ka oma varasemate klientide nõustamist.

Hansapangas töötas Riina Varts alates 1997. aastast, esmalt personali arendusjuhina ning 2001-2005 personalidirektorina. Varem on ta töötanud aastatel 1996-1997 personaliotsingufirmas Fontes konsultandina ja aastatel 1992-1995 peaministri sekretariaadi juhatajana. Riina Varts on lõpetanud Tartu Ülikooli inglise filoloogia erialal.

Aarne Kalmer töötas Elionis alates 1997. aastast, sealhulgas neli aastat riskijuhina. Tal on kogemus konkurentsile avanenud telekommunikatsiooni ettevõttes ja sellega kaasnevatest riskidest. Kalmeril on kõrgharidus Tartu Ülikoolist majandusküberneetika erialalt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing