YIT ehitab Paljassaarel reoveepuhastusjaama

23. august 2006, 14:22

AS YIT Ehitus alustab Paljassaarel reoveepuhastusjaama settekäitlushoone ehitust, mis maksab 30 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Renoveeritud reoveejaam valmib järgmise aasta kevad-suveks.

„Riigi tellimusi oleme ka varem täitnud, praegu näiteks käivad tööd Narva Kutseõppekeskuses,' rääkis AS YIT Ehituse juhatuse esimees Priit Sauk.
'Reoveepuhastusjaama rekonstrueerimisel on tegemist keskkonnaalase insenerehitusprojektiga, mille sarnast oleme ka varem teinud. Viimane neist on Rapla ja Kehtna valla vee- ja kanalisatsioonirajatiste projekteerimine ja ehitamine Rapla Varahalduse tellimusel.”

Muutused reoveepuhastuse tehnoloogis nõuavad uut reo tahendamise hoonet koos vastava seadmestikuga. „Hetkel käib veel projekteerimine, ehitustegevus algab lähipäevadel,' ütles YIT Ehituse piirkonnadirektor Indrek Pappel.

YIT Ehitus asutati 1991. aastal ja kuulub praegu Soome suurimasse ehituskontserni YIT, mille tütarettevõtetes töötab üle 21 000 inimese. ASi YIT Ehitus ja tema tütarettevõtete auditeerimata netokäive oli 2005. aastal 1,48 miljardit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing