Eestisse tuleb Soome peaminister Matti Vanhanen

Gert D. Hankewitz 24. august 2006, 10:03

Esmaspäeval tuleb Eestisse ühepäevasele visiidile Soome peaminister Matti Vanhanen, mil kohtub Andrus Ansipiga.

Kahe riigi peaministrid osalevad KUMU-s toimuval Soome majanduspoliitika mõttekoja EVA sümpoosionil 'Mitä Suomi voi oppida Virolta?'.

Stenbocki majas toimuval peaministrite kohtumisel tulevad jutuks Soome Euroopa Liidu eesistumisega seotud teemad, Euroopa tulevik ja põhiseaduslik lepe ning ühenduse edasine laienemine. Konkurentsivõime kasvatamise puhul pööratakse rohkem tähelepanu innovatsiooni ja energiajulgeolekuga seotud küsimustele.

Välispoliitilistest teemadest võivad jutuks tulla põhjadimensiooni areng, ELi naabruspoliitika teostamine ning arendamine ning olukord Lähis-Idas. Kuna 11. septembril toimub Helsingis Euroopa Liidu ja Aasia riikide tippkohtumine, võivad peaministrid peatuda ka selle ürituse ettevalmistamisega seotud teemadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing